Madkultur fra oldtid til midten af 1800-tallet

Jette Vangslev, 4. maj 2018

Folkeuniversitet inviterer til et foredrag som kommer bag om måltidets kulturhistorie – råvarerne, tilberedningen og serveringen gennem tiderne. Vi skal i køkkenet, i haven, på marken og selvfølgelig skal vi have et spændende kig på de gamle danske kogebøger. Foredragsholder er museumsinspektør og madhistorier Bettina Buhl, som arbejder med forskning og formidling af måltidets kulturhistorie på Det Grønne Museum.

Denne dag er der også rabarber-dag i Den Fynske Landsby, så glæd dig til at opleve en sommerdag i de skønne omgivelser – ledsaget af smagen af den skønne frugt.

Dato: Søndag d. 03.06.2018 kl. 13:30
Sted: Den Fynske Landsby
Pris: 200,00 kr. (vi søger kolding kommune om penge, så måske bliver det bliver gratis at deltage)

Giv besked til Jette om du vil med.

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk økologis hjemmesider